Lunch

Op reservering vanaf 14 personen

Bourgondische Lunch  15

  • Soep van de Dag
  • Variatie aan vers gebakken bruin- en wit zuurdesembrood
  • kruidenboter en diverse tapenades
  • Verse vleeswaren, boerenpate en luxe worstsoorten
  • Gesneden kaas en een assortiment boerenkazen
  • Grove Bourgondische salade
  • Gemengde groene salade met verse kruiden
  • Assortiment met visspecialiteiten (o.a. gerookte zalm)
  • Sinaasappelsap, melk en tafelwater

 

Toscaanse Lunch  17

  • Toscaanse pomodorisoep van rijpe tomaten
  • Vers gebakken Landbrood
  • Vers gebakken Toscaans Meergranenbrood
  • Diverse Tapenades
  • Prosciutto di Parma en Prosciutto Cotto
  • Jonge Kaas, zachte Blauwaderkaas en Boerenkaas
  • Toscaanse gemarineerde tonijn
  • Gemengde Italiaanse salade
  • Italiaanse worstspecialiteiten (salume) en Carpaccio
  • tafelwater, melk en sinaasappelsap

 

Fryske Lunch  15

  • Soep van de Dag
  • Variatie aan vers gebakken boeren bruin- en witbrood
  • Frysk suikerbrood en tarwebrood
  • Boeren roomboter en kruidenboter
  • Diverse gesneden vleeswaren
  • Jong belegen kaas en Fryske boerenkaas
  • Gemengde salade met vers garnituur
  • Melk en Karnemelk

 

Lunch De Oldehove  25


Salade met biologische gerookte Noorse zalm

of

Geitenkaas uit de oven met jonge pluksla en honing

of

Salade met dungesneden rundercarpaccio

met vers ludenbrood, boter en olijfolie


          * * * * * * * *

Irish Angus Steak

of

Noordzee Kabeljauw

of

Dagverse vegetarische Pasta

geserveerd met aardappelgarnituur, verse seizoensgroenten